Home     Sfaturi utile   Inspiratie   Mobila, mobilier, amenajari   Decoratiuni interioare   Usi, sfaturi utile   Camera copilului  Galerie foto  

Usi metalice Beyler - un nivel ridicat de rezistenta

Reteaua de magazine care comercializeaza cunoscutele usi metalice Beyler cuprinre intreaga tara. Conform datelor puse la dispozitie de producatorul galatean, produsele Beyler sunt cunoscute si apreciate atat pe piata interna cat si pe cea externa: tarile europene, sudul Africii, Orientul Mijlociu si Asia. Care sunt caracteristicile care au facut celebre aceste usi? Cateva date in materialul urmator.Compania Beyler este unul dintre cei mai mari producatori de usi metalice, usi de interior, profile PVC si tamplarie PVC cu geam termopan din Romania. Avand sediul central si capacitatile de productie in comuna Vanatori, judetul Galati, Beyler afirma ca foloseste cele mai noi tehnologii si utilaje de ultima generatie. Viziunea companiei este de-a dreptul impresionanta: aceea de a deveni lider mondial in domeniul usilor metalice si a celorlalte produse pe care le realizeaza.

Usi metalice Beyler: calitate si sguranta

Toate modelele de usi metalice au grosimea foii de usa este de 6,5 cm. Structura metalica este realizata din tabla de 1-1,5mm, iar in interiorul acesteia, la balamale si broaste, sunt aplicate intarituri si ranforsari pentru un nivel ridicat de rezistenta.

Usile sunt injectate in interior cu spuma poliuretanica sau umplute cu vata minerala, ambele solutii find alegeri inspirate pentru izolatia fonica si termica a usilor metalice. Pentru etanseitate, tocurile sunt prevazute cu garnitura de cauciuc (cheder), realizandu-se astfel o impermeabilitate foarte buna.

Elementele de feronerie si sistemele de inchidere sunt si ele de ultima generatie: balamale ascunse, care fac imposibila distrugerea lor in caz de tentativa de efractie si sisteme de inchidere monobloc sau MTS - multisistem.

Modele de usi metalice Beyler

Daca din punct de vedere al detaliilor tehnice trebuie sa dam crezare producatorului, multe din datele oferite fiind intelese doar de specialistii in domaniu, din punct de vedere al aspectului exterior este mai simplu: si cei neinitiati pot sesiza aspectul elegant, finisajele atent lucrate si calitatea materialelor folosite.

Oferta de usi metalice Beyler cuprinde:

- usi metalice acoperite cu autocolant. Disponibile in modele si nuante care imita lemnul natural (stejar, nuc, mahon) sau uni (alb, gri)

- usi metalice vopsite in camp electrostatic; suprafata externa si interna a foii de usa este ambutisata cu motive in relief, fiind disponibile in culori apropiate de cele ale lemnului natural (stejar, nuc, mahon)

- usi metalice acoperite cu placi MDF. Modele rafinate si elegante, sunt disponibile in culori apropiate de cele ale lemnului natural (stejar, nuc, mahon)Alte articole din Usi, sfaturi utile

Home |  Sfaturi utile |  Inspiratie |  Mobila, mobilier, amenajari |  Decoratiuni interioare |  Usi, sfaturi utile |  Camera copilului |

Mobila. Mobila la comanda

Decoratiuni interioare

Amenajari interioare

Parchet, pardoseli, accesorii

Home improvement

Usi de interior, usi metalice

Seminee, sobe, camine

Baie si bucatarie

Idei, inspiratie, noutati


In categoria Usi de interior sunt 307 produse active.


Amenajari living si dormitor.ro - Usi de interior -