Home     Sfaturi utile   Inspiratie   Mobila, mobilier, amenajari   Decoratiuni interioare   Usi, sfaturi utile   Camera copilului  Galerie foto  

Sfaturi utile

Cele mai citite articole:

a

Obligatoriu la maxim 2 ani, verificare instalatiei de gaze nu este o joaca!

Operatia de verificare instalatii gaze se face obligatoriu la maxim 2 ani. Operatii periodice de revizie tehnica la instalatia de utilizare sunt obligatorii la intervale de maxim 10 ani, dupa orice întrerupere a utilizarii instalatiei pentru o perioada de timp mai mare de 6 luni si dupa orice accident tehnic care poate afecta instalatia.


» Citeste
a

Flotex - rezistenta pardoselilor PVC combinata cu confortul mochetei

Forbo Flooring Systems lanseaza Flotex - o pardoseala revolutionara care combina rezistenta si performantele pardoselilor din PVC cu confortul si caldura mochetei.


» Citeste
a

Cum aranjam un living modern?

Din multitudinea de stiluri de amenajare interioara, pentru living optiunea cea mai frecventa este design-ul modern.


» Citeste
a

Amenajarea camerei de zi

Camera de zi este un forum al casei, reprezinta sin­teza moderna a mai multor incaperi din trecut. In ea se va intruni intreaga fa­milie, ne vom primi prietenii, vom lucra, citi sau chiar vom avea coltul mesei. Deci trebuie sa repartizam cu grija si discernamant toate zonele corespunzatoare acestor activitati, alegand in acclasi timp, in accst scop, incaperea cea mai mare pe care o avem la dispozitie.


» Citeste
a

Amenajarea unui living in stil traditional

Living-ul este una dintre cele mai importante incaperi ale unei case, este spatiul in care membrii familiei se reunesc, unde discuta sau se uita impreuna la televizor.


» Citeste
a

Alegerea culorilor pentru Living

Culorile primare sunt: rosu. galben si albastru; ele sunt foarte puternice si dis­tincte. Din combinarea lor se pot obtine culorile secundare portocaliu, verde, vio­let. Aceste culori primare si secundare trec intre ele printr-o gama de nuante. Culorile pot fi calde sau reci.


» Citeste
a

Sfaturi pentru combinatii de parchet wenge: cu ce se poate asorta?

Daca alegi sa folosesti parchet wenge in locuinta ta, atunci cu siguranta iti doresti si vei obtine ceva sofisticat. Intr-adevar culoarea inchisa te poate duce cu gandul la o casa nu tocmai vesela, insa daca folosesti culorile potrivite poti scapa repede de acest gand.


» Citeste
a

Amenajarea mansardei. Cum se poate face mansardarea unei cladiri?

12 Mai 2010

Amenajarea mansardei se poate face urmand cateva reguli. Primul pas in mansardarea unei locuinte consta in obtinerea autorizatiilor necesare. Astfel, inainte de renovarea podului sau a ultimului etaj in cazul blocu¬rilor, se recomanda un studiu tehnic.


» Citeste
a

Sfaturi utile pentru un dormitor amenajat in stil modern

Stilul modern este caracterizat de linii drepte, suprafete netede, lucioase si profile asimetrice sau geometrice; nu accepta detalii decorative. In timp ce sticla sau metalul sunt materialele cele mai utilizate in interioarele decorate modern,  se foloseste destul de des si lemnul. Insa lemnul trebuie sa aiba un aspect neted si lucios.


» Citeste
a

Lustre si candelabre. De la surse de lumina la adra decorativa

Fie ca ati ales un stil clasic, rustic sau modern pentru a amenaja incaperile locuintei dumneavoastra, candelabrul pentru care veti opta trebuie sa fie ales in asa fel incat sa faca parte din linia generala pentru care ati optat.


» Citeste
a

Vrei camere moderne? Alege decorarea ei in roz, portocaliu sau rosu

Rozul, rosul si portocaliul sunt cele trei culori pe care nu oricine indrazneste sa le foloseasca in decorarea casei. Cu toate acestea, sunt culori care va permit sa va amenajati casa cu bun gust si stil. Cum decorezi in aceste culori?


» Citeste
a

Idei de amenajare pentru dormitor. Cum ne amenajam dormitorul pe timp de vara?

Pentru ca a venit vara si toata atmosfera din jurul tau fierbe la propriu este timpul sa faci cateva schimbari pentru ca macar dormitorul tau sa-ti ofere, pe timp de noapte, cateva ore de somn linistit si, de ce nu, de racoare.


» Citeste
a

Amenajari pe portocaliu, culoarea care stimuleaza

Pentru a obtine o atmosfera provocatoare, utilizarea unor diferite nuante de portocaliu, cu accent pe nuanta caisei, sunt ideale. Puteti adauga ulterior accesorii de un portocaliu pur.


» Citeste
a

Alege rosu pentru living, creeaza ambiente care marcheaza

Sa iti varuiesti casa in rosu trebuie sa ai cumva curaj. Daca totusi indraznesti, restul decoratiunilor trebuie sa aiba culori blande. Intr-o astfel de camera puteti pune lampi, mese si covoare in culori neutre.


» Citeste
Home |  Sfaturi utile |  Inspiratie |  Mobila, mobilier, amenajari |  Decoratiuni interioare |  Usi, sfaturi utile |  Camera copilului |

Mobila. Mobila la comanda

Decoratiuni interioare

Amenajari interioare

Parchet, pardoseli, accesorii

Home improvement

Usi de interior, usi metalice

Seminee, sobe, camine

Baie si bucatarie

Idei, inspiratie, noutatiAmenajari living si dormitor.ro - -